Termékek Menü

Danfoss Link Living Connect HU elektronikus radiátor termosztát, RA és K (M30x1,5) adapterrel UK, DE, FR, DK, SE, FI, PL, NL, HR, SI, HU, LT, SK, RU, UA, CZ 014G0002

Youtube videók

Ár:
22.176 Ft
15.191 Ft (11.961 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6.985 Ft
Kedvezmény: 31%
Egységár: 15.191,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron

Vezeték nélküli hőmérséklet szabályzás az egész lakásban.

Gyártó: Danfoss
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0

Csomagok

Danfoss Link Starter Kit NSU

Leírás és Paraméterek

A komfortos helyiség hőmérséklet szabályzás egyszerűbbé tétele érdekében a Connect elektronikus radiátor termosztát a Danfoss Link központi egységgel rádió frekvenciás jellel kommunikál. A Connect mindazokkal a kiegészítő funkciókkal rendelkezik, mellyel az Eco termosztát, plusz a lakásban bárhol elhelyezett Danfoss Link segítségével központilag is állítható. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a radiátor termosztátokat egyenként helyiségről helyiségre akár a foteljából is be tudja állítani. A Danfoss Link egység színes érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkezik. A Connect alkalmazása a legkényelmesebb és legköltség hatékonyabb megoldás az otthonunk komfortjának megteremtésére.
Connect érzékelő RA + K (M30x1,5) adapterrel. A Connect radiátor termosztát a Danfoss Link központi egységgel vezeték nélküli szabályzást tesz lehetővé az egész lakás területén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!