Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cooki-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Dräger (Draeger) X-PLORE 1710 v FFP1 NR D maszk

Youtube videók

Ár:
819 Ft (645 Ft + ÁFA)
Egységár: 819,00 Ft/db
Elérhetőség: Nincs készleten.

P1 (N80)

Lélegezzen nyugodtan, érezze magát biztonságban: A Dräger X-plore® 1700 könnyűvé és kényelmessé teszi a légzést. A CoolSAFE szűrőanyag ideálisan egyesíti a kis légzési ellenállást és a nagy szűrési teljesítményt egyetlen álarcban. A CoolMAX szelep hatékonyan kiengedi a nedves és meleg kilélegzett levegőt a szabadba. Ez különösen könnyűvé teszi a légzést és hűvösséget biztosít az álarc alatt.

Gyártó: Dräger
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kiegészítő utasítások fertőző kórokozók és biológiai káros anyagok elleni alkalmazás esetén:

 • A félálarcok csökkenthetik a biológiai káros anyagok (pl. penészgombák, lépfene baktériumok, tuberkulózis baktériumok, madárinfluenza vírusok, SARS vírusok) arányát a belélegzett levegőben. Az FFP3 védelmi szintű álarcok magasabb védőhatást nyújtanak, mint az FFP2 vagy FFP1 védelmi szintű álarcok. Azonban nem képesek kizárni a fertőzés vagy megbetegedés kockázatát. Az egyes kórokozók belélegzése veszélyes lehet és súlyos betegséget okozhat. Ezen károsanyagok számára még semmilyen törvényi és hatósági határérték nincs meghatározva.

 • A félálarcok nem akadályozhatják meg a más úton való megfertőződést (pl. ha a megfertőzött kéz vagy tárgy érintkezésbe kerül a szájjal, orral vagy szemmel, vagy fertőzött élelmiszer révén). A gyakori kézmosás csökkentheti a fertőzés kockázatát, de nem zárja ki teljesen.

 • Minden esetben vegye figyelembe az illetékes nemzeti hivatal ajánlásait.

 • Ha a félálarc biológiai káros anyagokkal került kapcsolatba, az érvényes hulladék-eltávolítási előírásoknak megfelelően kell eltávolítani.

Hatékony védelem részecskék ellen:

 • A Dräger X-plore® 1700 a részecskeszűrő álarcok új generációja, amely hatékony védelmet nyújt a finom porok, szilárd és folyékony részecskék ellen, amelyek jelen vannak az iparban, bányászatban, specializált kereskedelemben, mezőgazdaságban és szolgáltatásokban. A portfolió választék mind a három EN védelmi osztályhoz (FFP1, FFP2 és FFP3) kínál álarcokat az EN149:2001 szabvány szerint. A szagtalanító változatok egy kiegészítő aktív szénréteget használnak a kellemetlen szagok ellen.

CoolMAX kilégzőszelep (opcionális):

 • Könnyű és kényelmes légzés: A rendkívül kicsi légzési ellenállásnak köszönhetően különösen könnyű lélegezni vele. Ráadásul a speciális tervezésű CoolMAX kilégzőszelep kiengedi a nedves és meleg levegőt, megakadályozva a hő felgyülemlését az álarcban, és lehetővé téve, hogy Ön hűvösben maradjon.

Kényelmes viselet a puha belső rétegnek köszönhetően:

 • A belső gyapjúréteg puha és hipoallergén, és taszítja a nedvességet hidrofób tulajdonságának köszönhetően. Így megőrzi a kis légzési ellenállást és a nagyfokú kényelmet biztosít, különösen hosszabb használat során.

Összehajtott forma és higiénikus egyéni csomagolás:

 • Minden Dräger X-plore® 1700 összehajtva tárolható a helymegtakarítás és a könnyebb szállíthatóság érdekében. Mindegyik álarc egyesével csomagolt egy műanyag zacskóban, hogy tiszta és higiénikus maradjon.

CoolSAFE szűrőanyag:

 • A speciálisan kifejlesztett CoolSAFE szűrőanyag több nagyteljesítményű szűrőközeget egyesít a kiváló szűrőteljesítmény eléréséért, rendkívül kis légzési ellenállás mellett. Továbbá, az álarcokat eldugulással szembeni ellenállásuk sikeres tesztelése érdekében alávetették a dolomitpor teszt fokozott követelményeinek, nagy pornak való kitettség mellett.

VarioFLEX fejpánt:

 • A körbefutó fejpánt stabil, rugalmas textilszalagból készül, amit könnyű fel- és levenni, nyomásmentesen illeszkedik. A puha, elszakíthatatlan gumi könnyen nyújtható, így jól illeszkedik a különböző fejméretekhez és megakadályozza a haj összegubancolódását.

Színkódolás a védelmi szint gyors felismerésére:

 • Gyors felismerés tévedés nélkül: A három védelmi szint sötétkék, világoskék és fehér színkódolásának köszönhetően nagyobb biztonsággal választható ki a megfelelő álarc.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!