Termékek Menü

Pénzes Bethen/ Terrárium

Ár:
2.395 Ft (2.281 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.395,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

DR. PÉNZES BETHEN szerző (1934-2005) biológus, az Állatkert Akváriumának volt vezetője. A halbiológia és akvarisztika országos, sőt nemzetközi hírű szaktudósa 1959. július elsejétől másfél évtizeden át vezette az Állatkert Akvárium-Terrárium Osztályát. Az ország nyilvánossága leginkább ismeretterjesztő munkái, könyveinek sokasága nyomán ismerhette: az általa írt könyveket a hazai amatőr akvaristák generációi forgatták.
*

Sokan tartanak vagy legalábbis szeretnének állatokat tartani a város kőrengetegében, hogy ne veszítsék el teljesen a kapcsolatukat a természettel.

Nekik ad tanácsot ez a könyv arról, hogyan gondozzák kedvenceiket, mit kell tudniuk a több mint 50 hazai és külföldön honos kétéltűről, hüllőről, kisemlősről.

A szerző - a terrarisztika kiváló ismerője - megismertet a különböző terráriumok készítésének, berendezésének, a táplálékállatok beszerzésének és tenyésztésének módjával is.

*
„Terrárium” című ezen kiadványt terrarisztika iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, amely a szerző ajánló szavaival:

„Mindig nagyszerű, tanulságos időtöltés volt. Most is az! Talán hatványozott mértékben. Ehhez a remek hobbihoz kívánunk sok örömet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!