Leírás és Paraméterek
GLÜKOMODULÁCIÓ: Az alacsony glykaemiás indexű vegyes gabonafélék mérséklik az evés utáni vércukorszint-emelkedést. |
|
MAGAS FEHÉRJETARTALOM:A magas fehérjetartalom elősegíti a sovány izomtömeg megőrzését és csökkenti az evés utáni vércukorszint-emelkedést. A táp L-karnitinnel kiegészített. |
|
ALACSONY KEMÉNYÍTŐTARTALOM: Az alacsony szénhidrátfelvétel csökkenti az evés utáni vércukorszintet, ezáltal segíti a diabetes mellitus általános kezelését. |
|
ANTIOXIDÁNS KOMPLEX: A diabetes mellitus oxidatív stresszt idéz elő, ez utóbbi pedig elősegíti a cukorbetegséggel járó idült szövődmények kialakulását. A nagy mennyiségű antioxidáns segít ennek leküzdésében. |
Etetési útmutató
Lásd a képeknél.
Napi ajánlott mennyiség (g/nap):
Víz mindig álljon rendelkezésre
ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfifehérje, árpa, búzaglutén*, kukoricaglutén, növényi rostok, állati zsiradék, tápióka, cukorrépapép, hidrolizált állati fehérjék, halolaj, Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, ásványi sók, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).
ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 15900 NE, D3 vitamin: 1000 NE, E1 (Vas): 30 mg, E2 (Jód): 3 mg, E4 (Réz): 4 mg, E5 (Mangán): 39 mg, E6 (Cink): 118 mg, E8 (Szelén): 0,03 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 37% - Nyersolajok és -zsírok: 12% - Nyershamu: 5,3% - Nyersrost: 6,5% - Keményítő: 19,1% - Esszenciális zsírsavak: 2,76% - Összes cukor tartalom: 1,5%.*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.