Leírás és Paraméterek
VEGETABLE PROTEIN: A rendkívül jól emészthető növényi fehérjéket a hepatoencephalopathiában szenvedő kutyák jobban tolerálják. |
|
LOW COPPER: A táp alacsony réztartalma minimálisra csökkenti a réz felgyülemlését a májsejtekben. |
|
ANTIOXIDANT COMPLEX: A szabadgyökök kulcsszerepet játszanak a májelváltozások kórfejlődésében és súlyosbodásában. A szinergista antioxidáns komplex lassítja a májsejtek károsodását. |
|
HIGH ENERGY: A táp magas energiatartalma segít megőrizni a májelégtelenségben szenvedő kutyák testsúlyát. |
Etetési útmutató
Napi ajánlott mennyiség (g/nap):Víz mindig álljon rendelkezésre
A kutya testsúlya | 2 kg | 5 kg | 10 kg | 15 kg | 20 kg | 30 kg | 40 kg | 50 kg | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sovány | 70 g | 7/8 mp.* | 130 g | 1+6/8 mp.* | 220 g | 2+7/8 mp.* | 295 g | 3+7/8 mp.* | 365 g | 4+6/8 mp.* | 490 g | 6+3/8 mp.* | 605 g | 7+7/8 mp.* | 710 g | 9+2/8 mp.* |
Normál | 55 g | 6/8 mp.* | 105 g | 1+3/8 mp.* | 175 g | 2+2/8 mp.* | 235 g | 3 mp.* | 290 g | 3+6/8 mp.* | 390 g | 5+1/8 mp.* | 480 g | 6+2/8 mp.* | 570 g | 7+3/8 mp.* |
Túlsúlyos | 40 g | 4/8 mp.* | 80 g | 1 mp.* | 130 g | 1+6/8 mp.* | 175 g | 2+2/8 mp.* | 220 g | 2+7/8 mp.* | 295 g | 3+7/8 mp.* | 360 g | 4+6/8 mp.* | 425 g | 5+4/8 mp.* |
* mp. = mérõpohár |
ÖSSZETÉTEL: rizs, kukorica, állati zsiradék, szójafehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, szójaolaj, növényi rostok, halolaj, frukto-oligoszacharidok, körömvirág kivonat (lutein forrás).
ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 11600 NE, D3 vitamin: 1000 NE, E1 (Vas): 115 mg, E2 (Jód): 4,3 mg, E5 (Mangán): 53 mg, E6 (Cink): 212 mg, E8 (Szelén): 0,38 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 16% - Nyersolajok és -zsírok: 16% - Nyershamu: 4,7% - Nyersrost: 2% - Esszenciális zsírsavak: 43 g/kg - Összes réz: 5 mg/kg - Nátrium: 0,2% - Kálium: 0,9% - Metabolizálható energia: 4043 kcal/kg.*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.