Termékek Menü

WIHA automata saruzó fogó érvéghüvelyhez 220 0,08-16,0 AWG 28-5 Z62000506SB/No.41246

Youtube videók

Ár:
90.489 Ft (71.251 Ft + ÁFA)
Egységár: 90.489,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron

• Növeli hatékonyságát: automatikus beállítás az érvéghüvely méretéhez. Megfelelő nyomóerő széleskörű alkalmazási területre 0,08 – 16mm2 között.
• Megkönnyíti a kezelést: a hatlapú sarupréselésnek köszönhetően elkerülhető a kis kábelvégek beakadása a fogófejbe.
• Növeli biztonságát: az éradagoló sablon segítségével megbízhatóan dolgozhat, mivel meggátolja az érvéghüvely műanyag szoknyájának az összenyomását.
• Csökkenti költségeit: egy beépített kar segítségével a préselés bármikor abbahagyható.

Gyártó: WIHA
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Termékleírás
Krimpelő fogók klasszikus alkalmazásánál fennáll az a veszély, hogy az érvéghüvelyek beszorulnak a fogóba vagy hibásan történik a krimpelés. A hatlapú sajtolású automatikus krimpelő fogóval elkerülhetők a szükségtelen kábel- és érvéghüvely-hulladékok. A fogó 0,08 - 16 mm² közötti nagy krimpelési tartománnyal rendelkezik és így kompakt formában egy szerszámban egyesít két krimpelő fogót. Ezzel a krimpelő fogó az alkalmazások nagy részét lefedi. A hatlapú krimpelésnek köszönhetően elkerülhető, hogy érvéghüvelyek a fogón maradjanak. Továbbá a megvezetés-segítő további folyamatbiztonságot nyújt a műanyag köpeny krimpelésének megakadályozásával. A fogó az automatikus krimpelő funkciónak köszönhetően egyaránt alkalmasak üres hüvelyekhez (16 mm²-ig) és iker hüvelyekhez (10 mm²-ig). Ráadásul a rugalmas és ütéscsillapított műanyag markolatok kényelmes, kifáradás nélküli munkát garantálnak. Egy integrált kar lehetővé teszi, hogy a krimpelési művelet kézzel bármikor megszakítható.
Alkalmazás
DIN 46234, DIN 46230, DIN 46341 szerinti szigeteletlen kábelsaruk, csapos kábelek, illesztő csatlakozók és mini kábelsaruk feldolgozására.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!