Termékek Menü

Florentero act 15ml paszta

Ár:
3.670 Ft (2.890 Ft + ÁFA)
Egységár: 244,67 Ft/ml
Elérhetőség: Raktáron
A Florentero Act javasolható akut bélbeli felszívódási zavarok esetén.Támogatja a bélflórát a hasmenés ideje alatt és a lábadozás során.
Gyártó: Candioli Farmaceutici
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Jellemzői: A Florentero ACT javasolható hasmenéssel járó akut bélbeli felszívódási zavarok esetében. Támogatja a bélflórát a hasmenés ideje alatt és a lábadozás során.

Összetevők: A már jól ismert összetevők (fruktooligoszacharidok, mannánoligoszacharidok, Enterococcus faecium és vitaminok) mellett a megújult formula a következőket is tartalmazza:

HECO: Nátriumot, Káliumot, Magnéziumot, Kalciumot és Foszfort tartalmazó speciális elektrolit komplex, amely segít pótolni a hasmenés során elvesztett ásványi anyagokat.

BACNUTRA: Kétféle, természetes eredetű, mikrobaellenes peptid (Laktoferricin B és Nisin A) keveréke. Gram + és Gram- baktériumok, vírusok, egysejtűek, gombák ellen is hatékonyak. A baktériumok sejtmembránhoz kötődve károsítják a kórokozókat és immunmoduláns hatásuk is van. A normál bélflórát nem befolyásolják.

LACNUTRA: Ötféle, inaktivált Lactobacillus és Pediococcus baktériumtörzs elegye. Nem képesek szaporodni a bélben, de ellenállnak a gyomor-és bélnedvek, valamint az epesavak emésztő hatásának. Elősegítik az élő, hasznos baktériumok kolonizációját. Kötődnek az epithel sejtekhez, gátolva a kórokozók megtapadását. Mérsékelik a TNF- aktiválódását, így csökkentik a gyulladást és az apoptózist. Szabályozzák a citokinek és az immunglobulinok termelődését és aktiválják a makrofágokat.

YANG: Három inaktivált gombafajta kombinációja, ami gátolja a baktériumok kötődését a bélhámsejtekhez és immunmoduláns hatással is rendelkezik.

LALTIDE: Nukleotidokban gazdag élesztőkivonat, ami a bélhámsejtek osztódásához nyújt gyors és hatékony segítséget.

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS: EU által engedélyezetten, egyedülállóan, élő baktériumtörzsként szerepel a készítményben. Hatásai a következők: javítja a bélsár állagát, csökkenti a coliformok mennyiségét a bélben és megakadályozza a clostridiumok és más kórokozók túlszaporodását, növeli a Lactobacillus populáció nagyságát a bélrendszerben, optimalizálja az emésztő folyamatokat, szabályozza a helyi immunitást, csökkenti a bélbeli gyulladást, megakadályozza a kórokozók bélhámsejtekhez történő kapcsolódását

MEGVÁLTOZOTT ADAGOLÁS: MACSKA/KUTYA: 1 ml/5 testtömegkilogramm. Osszuk a napi adagot két részre (reggel, este). Keverjük az eleségbe, vagy adjuk közvetlenül az állat szájába. Adagoljuk a készítményt 1-2 hétig.

Kiszerelés: 15 ml paszta műanyag fecskendőben, papírdobozban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!